- Paruošimo laikas: Apie 30 min..
- Porcijų skaičius: 6
Padažui:
- Apelsinai, išspausti sultis, 1 vienetas
- Cukraus pudra, 2 valgomieji šaukštai
- Sviestas, 50 gramų
Blynams:
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Pienas, 1,5 stiklinės
- Miltai, 1,5 stiklinės
- Druska, 1 žiupsnelis
- Sviestas, tirpintas, 2 valgomieji šaukštai
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
- Kiaušinius išplakame su pienu, supilame sviestą, persijojame miltus, dedame druską ir gerai išplakame.
Tešlą paliekame pastovėti nors pusvalandį.
Kepame blynus gerai įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių. - Įkaitiname keptuvę, dedame sviestą ir pilame cukrų.
Kaitiname maišant, kol cukrus ištirps.
Supilame apelsinų sultis, dar šiek tiek pakaitiname maišant.
Blynus sudedame trikampiais ir dedame į keptuvę su karameliniu padažu.
Apkepiname iš abiejų pusių.
Gaspadine.lt