Kretinga pritarė saugesniam jaunimo keliavimui

Penktadienį su Kretingos rajono savivaldybės vicemere bei LMS Kretingos mokinių savivaldų informavimo centro atstovais susitiko tarptautinio socialinio projekto „Nebūk naivus kelyje“ vadovas Mindaugas Jonušas, kuris išsamiai pristatė jau nuveiktus projekto darbus nuo starto pradžios iki šių dienų ir paragino valdžios atstovus imtis konstruktyvių veiksmų. Vienas jų, ką paliudijo ir moksleivių sąjungos atstovai,–  tai nepakankamas mokinių švietimas saugių kelionių klausimu, kai tam mokslo įstaigose neskiriamas atitinkamas dėmesys .

Vicemerė pasižadėjo imtis veiksmų švietimo srityje, kad ši spraga būtų panaikinta. Tai pat projekto vadovas paskatino ir Kretingos autobusų parką su valdžios atstovų pritarimu peržvelgti galimybę mokiniams taikyti nuolaidas autobusų bilietams savaitgaliais, ką jau daro Mažeikių bei kitų miestų autobusų parkų vadovai.
 Galiausiai M. Jonušas paragino ir vietos jaunimą burtis ir kartu pradėti nuo savęs, liudijant, kad gyvybė turi būti saugoma net tada, kai keliaujama. 

Tarptautinio socialinio projekto „Nebūk naivus kelyje“ spaudos tarnyba

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode