Eismo nelaimėse ketvirtadienį nukentėjo aštuoni pėstieji

Ketvirtadienį eismo nelaimėse nukentėjo aštuoni pėstieji, skelbia Kelių policijos tarnyba.

Policija primena, jog tamsiuoju paras metu, lyjant ar sningant, vairuotojui pastebėti pėsčiąjį yra labai sunku ir ragina juos pasirūpinti, kad būtų matomi.

6.24 val. lyjant, tamsoje Vilniuje, Žirmūnų gatvėje, pėsčiųjų perėjoje automobiliu kliudytas 20-metis vaikinas. Kiek vėliau, apie 7 val., Nemuno gatvėje Panevėžyje taip pat pėsčiųjų perėjoje buvo partrenktas 46 m. vyras.

Vidurdienį Ukmergėje, Kauno gatvėje, 82 m. vairuotojas nepraleido ir partrenkė per pėsčiųjų perėją ėjusią moterį, kuri dėl sužalojimo gydoma ambulatoriškai. Apie 21 val., Klaipėdoje, Liepojos plente, pėsčiųjų perėjoje buvo partrenktas 54 m. pėsčiasis, vyras paguldytas į ligoninę.

Vakare, 19.22 val., jau tamsiuoju paros metu, Vilniuje, Laisvės prospekte, automobiliu buvo partrenkta per kelią nenustatytoje vietoje netikėtai išėjusi garbaus amžiaus moteris, nesegėjusi atšvaitų, nedėvėjusi šviesą atspindinčios liemenės. Dėl daugybinių sužalojimų pėsčioji gydoma ligoninės reanimacijoje.

20 val. Raseinių rajone, krašto kelyje Raseiniai–Šilinė, buvo partrenkta neapšviestame kelio ruože į kelią išėjusi pėsčioji, kuri nesegėjo atšvaitų, nedėvėjo šviesą atspindinčios liemenės ir tamsoje buvo nematoma.

Vilnius, spalio 11 d. (BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode